If you
want joy
you have
to turn
inward

De onbetrouwbaarheid van de overheid van heden ten dage staat ons gevoel van veiligheid in de weg. Wie kunnen we nog vertrouwen als we de mensen die er verstand van zouden moeten hebben, de ene na de andere blunder begaan. (gelukkig hebben we de foto’s nog ;-))

In een economisch landschap waarin de polariteit hoogtij viert, creëren veranderende wetten veel onrust door voornamelijk de onwetendheid wat dit voor de toekomst voor gevolgen heeft. Zonder inzicht geen overzicht en zonder overzicht onvoldoende inzicht.

Een  helse loop waarin we vaak niet meer weten wat te doen en ons als marionetten laten besturen. Dan zorgen de regels, deadlines en administratieve rompslomp ook nog eens voor de nodige afleiding en worden we compleet stuurloos met alle gevolgen van dien.

Als fiscalist en financieel planner kent Urschi de klappen van de zweep binnen de financiële wereld waarin we mogen erkennen dat elke euro emotie vertegenwoordigd. Overtuigingen die we met de paplepel krijgen ingegoten worden als waarheid geleefd en doorgegeven. Urschi is daar met andere ogen naar gaan kijken en is daarbij tot verassende conclusies gekomen.

Inmiddels weet zij met een dosis humor en zelfspot veel van de bestaande overtuigingen te ontkrachten. Ze is vervolgens in staat om voor een ieder  nieuwe inzichten onder het voetlicht te brengen.

Urschi is iemand waarbij het glas niet halfleeg of halfvol is, ze drinkt alleen nog maar uit VOLLE glazen en is bereid haar geheim met jou te delen!

03Aug2022_0371
03Aug2022_0943 (1)
03Aug2022_1745 (1)
03Aug2022_0686
03Aug2022_2378 (1)
03Aug2022_1728
Winkelwagen